Szolgáltatásaink

Komplex fejlesztési szolgáltatások

Cégünk 5 éve van a piacon, de a csapatunk és a fejlesztői csapatunk több mint 15 éves közös múltra tekint vissza. A módszertanunkat nem tervezőasztalon, és nem tankönyvekből hoztuk létre: számos keserves tapasztalat, siker, hiba és sikertelenség tanított meg minket, hogy mi a megfelelő út, és évek alatt jöttünk rá, hogy a helyes problémakezelés nem az ügyfél szervilis kiszolgálása, hanem partnerként kezelése, és így problémái mögé látva közösen lehet jó megoldást találni.
Fejlesztési elveink a következők:
Teljes csapatot tudunk egy-egy projektre dedikálni minden kulcsszereplővel. Ugyanakkor abban is óriási tapasztalatunk van, hogy hogyan kell olyan környezetben dolgozni, ahol mi csak egyes szereplőket biztosítunk egy csapatba, vagy a mi csapatunk kell “vendégül lásson” külsős szereplőket. A világ szinte minden szegmense felé dolgoztunk már a lehető legszélesebb körű multikulturális csapatokban, így az interkulturális különbségek okozta nehézségeket teljes magabiztossággal tudják kezelni munkatársaink.
Az esetleges kommunikációs nehézségeken történő átlendülést nyelvi képzési programunk, illetve belső coach-aink segítik.
Munkatársaink folyamatos szakmai fejlődéséről komplex továbbképzési programunk gondoskodik, melynek elemei az alábbiak: